Hoe beheer ik de e-mailtemplates in Studytube?

Gewijzigd op Wo, 17 Apr om 4:26 PM

1. Klik je op instellingen in het dashboard.
  2. Selecteer vervolgens instellingen e-mail.
  3. Gebruik de zoekbalk om naar een specifieke template te zoeken met je eigen zoekterm.
  4. Klik anders op filters aan de rechterkant van de pagina om te filteren op categorieën of op status.
  5. Klik op het bel icoon rechts van een template om de status naar "inactief" of terug naar "actief" te zetten.
  6. Klik op meerdere selectievakjes om meerdere templates tegelijk te activeren of deactiveren

Hier vind je het FAQ-artikel: Hoe pas ik de inhoud van een e-mail template aan?