DOI - Hoe kan ik budgetten importeren?

Gewijzigd op Ma, 26 Feb om 10:51 AM

Naast de mogelijkheid om handmatig budgetten te creëren en in te stellen kun je ook budgetten importeren via een template. Hierdoor kun je in één keer een groot aantal academy budgetten creëren.

Bij veel organisaties worden er budgetten met een geldigheidsduur van een jaar ingesteld. Je kunt via het template eenvoudig nieuwe budgetten creëren zonder dat je ze één voor één opnieuw moet creëren. Ook kun je de vervaldatum van een reeds bestaand budget wijzigen via deze optie. Houd er wel rekening mee dat de transacties die reeds zijn geregistreerd op dit budget van het totaalbedrag afgetrokken worden.

Hoe importeer je budgetten via het template van Studytube?

Wanneer je in het LMS naar ‘Digitale opleidingsintermediair > Budgetten’ navigeert zie je op de overzichtspagina onder het tabje ‘Academy budget’ of ‘Persoonlijke budgetten’ de button ‘Importeer & Exporteer.’
Door hierop te klikken verschijnt er een pop-upscherm waarin de stappen worden beschreven. Nadat je op ‘Importeren’ hebt geklikt wordt de taak verzonden naar de wachtrij. Je ontvangt een e-mail wanneer de budgetten succesvol zij geïmporteerd.

In de handleiding Budgetten importeren in de Knowledge Academy van Studytube vind je een uitgebreide uitleg over het importeren van budgetten via het CSV template.

Nog geen toegang tot de Knowledge Academy? Stuur ons dan een bericht.