Hoe pas ik de afzender van onze automatische e-mails aan?

Gewijzigd op Di, 13 Aug om 2:38 PM

Automatische mails vanuit Studytube, dus alle e-mails die je ook terug zult vinden onder de e-mail templates, worden automatisch verstuurd door no-reply@studytube.nl, dit noemen wij het 'van e-mailadres'. Wanneer medewerkers willen reageren op deze automatische e-mails, worden deze mails automatisch naar no-reply@studytube.nl gestuurd. Dit noemen wij het 'antwoord aan e-mailadres'. Het is mogelijk om beide e-mailadressen aan te passen naar een gewenst e-mailadres, in de onderstaande tekst laten we weten hoe dit gedaan kan worden:


Het 'van e-mailadres' aanpassen

Het veranderen van dit 'van e-mailadres' is mogelijk, er zitten wel kosten verbonden aan deze integratie. Ben je geïnteresseerd in het aanpassen van dit e-mailadres? Neem dan contact op met je Customer Success Manager of stuur een e-mail naar customersuccess@studytube.nl.


Het 'antwoord aan e-mailadres' aanpassen


Ons systeem vult automatisch no-reply@studytube.nl in als het 'antwoord aan e-mailadres', het is mogelijk om dit kosteloos aan te passen. Je kunt dit aanpassen door in het LMS naar 'Instellingen e-mail' te gaan, hier kun je direct het gewenste e-mailadres invullen.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren