Welke e-mails zijn gekoppeld aan de notificatie voorkeuren van een teammanager?

Gewijzigd op Do, 10 Aug, 2023 om 12:09 PM

Je kunt in het LMS per teammanager onder 'Medewerkers > Teams' de notificatie voorkeuren instellen. Er zijn verschillende notificatie voorkeuren die per manager actief of inactief gemaakt kunnen worden door op het belletje te klikken. Er verschijnt nu een pop-upscherm waarin je de volgende notificatie voorkeuren kunt instellen:

De notificatie voorkeuren 'Vervaldatum  certificaat' en 'Deadline notificaties' kunnen ook onder 'Instellingen academy > Meldingen' voor alle teammanagers in de academy actief of inactief worden gemaakt. Dit overschrijft de persoonlijke voorkeuren. Wanneer je voor de optie 'Gebruik persoonlijke voorkeuren' kiest kan dit per teammanager worden ingesteld.

• De notificatie 'Vervaldatum certificaat' is gekoppeld aan het e-mail template 'Manager: certificaat is verlopen'
  • De notificatie 'Deadline notificaties' zijn gekoppeld aan de e-mail templates 'Manager: deadline voor medewerker nadert' en 'Manager: lijst met gebruikers die deadline hebben gemist'
  • De notificatie 'Vervaldatum kwalificatie' is gekoppeld aan de e-mail template 'Kwalificatie verloopt bijna of is verlopen (manager)'
  • De 'Notificaties aanvragen' zijn gekoppeld aan de e-mail templates 'Manager: extern aanbod aangevraagd door medewerker,' 'Medewerker/manager: aanvraag extern aanbod verstuurd naar opleider' en 'Medewerker/manager: accorderingsroute gestart.'

Meer weten over de e-mail templates binnen Studytube en hoe je deze kunt beheren? In de handleiding in de Knowledge Academy vind je een uitgebreide uitleg.

Nog geen toegang tot de Knowledge Academy? Stuur ons dan een bericht.