Hoe pas ik de inhoud van een e-mail template aan?

Gewijzigd op Wo, 7 Aug om 11:43 AM

1. Selecteer een e-mail template onder Instellingen - E-mailinstellingen

2. Selecteer een e-mail template en ga naar bewerken door op de titel te klikken

3. Kopieer variabelen altijd met het kopieersymbool

4. Zorg ervoor dat de variabele in de tekst blauwe tekst heeft.

5. Wijzigingen kunnen altijd worden geannuleerd met "Wijzigingen resetten"

6. Controleer de aangepaste e-mailsjabloon door rechtsboven op "Voorbeeld" te klikken om deze weer te geven.