DOI - Hoe vraag ik een nieuwe opleider aan?

Gewijzigd op Do, 10 Aug, 2023 om 12:09 PM

Wanneer je een opleider niet kunt vinden in het aanbod reeds aangesloten bij Studytube is het mogelijk een aanvraag in te dienen.


In de aanvraag geef je aan om welke opleider het gaat en hoe zij te bereiken zijn. Je kunt ons ook op de hoogte stellen van een eventuele bestaande prijsovereenkomst die in een eerder stadium van kracht was. Een nieuwe opleider die door een specifieke klant wordt aangevraagd en nog niet terug te vinden is in de DOI, wordt ook 'preferred supplier' genoemd.


Als laatste optie kun je aanvullende details delen, bijvoorbeeld een specifieke training die je graag in het aanbod zou willen terugzien.


Uit ervaring weten wij dat het benaderen van preferred suppliers het beste werkt wanneer de klant (jullie) het eerste contact opzetten. De opleider is namelijk al bekend met jullie als klant. En dit versnelt het proces aanzienlijk. Om het proces voor het toevoegen van een preferred supplier succesvol te laten verlopen, hebben we jullie hulp nodig. 


Nadat bovenstaande formulier is ingevuld en verstuurd, verloopt het proces als volgt:

  1. De aanvrager ontvangt een e-mail met informatie over het proces,
  2. De aanvrager verstuurt een e-mail aan de opleiders met behulp van de standaard tekst en zet daarbij preferredsuppliers@studytube.nl in de cc (zie bijlage voor standaard tekst aan de opleider, je hoeft hier slechts een aantal zaken in het rood aan te vullen voor je deze verzend);
  3. De opleider geeft akkoord middels een reactie aan de aanvrager plus een e-mail aan Studytube (preferredsuppliers@studytube.nl);
  4. De preferred supplier beheerder neem contact op met de opleider aan de hand van de e-mail die binnenkomt op preferredsuppliers@studytube.nl en pakt het vanaf hier verder op. Vervolgens maak ik een opleidersportaal aan voor de betreffende opleider;
  5. De opleider zet vervolgens zelfstandig het aanbod klaar in het opleidersportaal en kan terecht bij mij voor vragen. De aanvrager wordt op de hoogte gesteld wanneer het aanbod live staat. 
  6. Zodra het aanbod klaarstaat is het aan jullie om te checken of dit ook in orde is. Mis je iets of wil je aanvullingen zien? Dan kun je direct contact opnemen met de opleider en kan deze zelfstandig de aanpassingen doorvoeren in het opleidersportaal.


In deze leerlijn vind je meer informatie over het inrichten van het externe aanbod.


Nog geen toegang tot de Knowledge Academy? Stuur ons dan een bericht.


Blijf op de hoogte van onze maandelijkse updates via de Product Update pagina.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren