Hoe voeg ik trainingen en/ of data en locaties toe middels een CSV import?

Gewijzigd op Wed, 01 Nov 2023 om 11:17 AM


Trainingen importeren

Een CSV import wordt gebruikt om meerdere trainingen in één keer aan het portaal toe te voegen. Het template dat daarvoor ingevuld dient te worden kun je terugvinden in de bijlage (CSV import training (leeg template) 2023). Daarnaast vind je ook een bijlage van een voorbeeld template (CSV import training (voorbeeld) 2023). Let op: de rode velden in dit template zijn verplichte velden. Een van de verplichte velden is het toevoegen van een subcategorie. In de bijlage vind je een lijst met alle subcategorieën (Subategorieën). Let ook hier op dat je goed naar het regelnummer van de subcategorie kijkt, deze dien je in te vullen.


Op het moment dat het bestand ingevuld is dien je deze op te slaan als .csv bestand en in het opleidersportaal middels de 'CSV Import' button importeren:--

Data en locaties importeren

Naast de trainingen is het ook mogelijk om (meerdere) data en locaties in één bulk aan een training toe te voegen. Het template dat daarvoor ingevuld dient te worden vind je wederom terug in de bijlage (CSV import data en locaties (leeg template) 2023). Meer informatie over de velden die ingevuld dienen te worden vind je terug in het handboek in de bijlage (Handbook importing livesessions).


Vervolgens kan het bestand via 'CSV import' onder 'Data & Locaties' in de training geïmporteerd worden:


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren