Video opdracht toevoegen

Gewijzigd op Ma, 4 Mrt om 4:20 PM

Een video opdracht is een vorm waarbij medewerkers direct het geleerde kunnen oefenen. Deze vorm wordt vooral gebruikt voor zelfreflectie. Bijvoorbeeld in een training over het geven van een goede elevator pitch, kan de medewerker oefenen met zijn eigen pitch door middel van een video opdracht.   

  

Wanneer je een video opdracht wilt toevoegen maak je eerst een nieuw item aan. Klik op het plusje en selecteer “video opdracht.” Voer een titel in en daaronder een video. In deze video wordt uitleg over de opdracht gegeven. Daarnaast vul je in het vak eronder de feedback in voor de video opdracht, dit kan in tekst maar ook in video. Om je een goed beeld te geven van hoe de video opdracht eruitziet, klik je links bovenaan op opties, en vervolgens op “Voorbeeld bekijken als gebruiker.”  

  

Bij het bekijken van de video opdracht die je zojuist hebt aangemaakt, zie je nu eerst de video waarin de opdracht wordt gegeven. Vervolgens kan de medewerker de opdracht uitvoeren door zichzelf via webcam op te nemen. Ook kan de medewerker ervoor kiezen om de video van zijn of haar computer te uploaden. Het is mogelijk om deze opdracht tijdens het volgen van de training over te slaan. Er verschijnt een notificatie in het beeld wanneer de medewerker dit doet.  

  

Selecteert de medewerker de webcam dan wordt er afgeteld en start de opname. De opname stopt door op het scherm te klikken. Na het opnemen kan de medewerker de opname bewaren, terugkijken of nogmaals opnemen. Indien de opname bewaard wordt, wordt het direct geüpload. Hierna krijgt de medewerker feedback en kan de medewerker zijn of haar video evalueren. De video kan ook altijd gedeeld worden met anderen, zodat het ook door anderen kan worden beoordeeld.   

  

Let op: een video opdracht is dus iets anders dan het toevoegen van een video in een training. Voor het toevoegen van een video heb je namelijk de vorm “Uitleg” nodig.   



Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren