Hoe creëer ik modules en topics in de auteurstool?

Gewijzigd op Ma, 19 Feb om 4:26 PM

In de editor van de auteurstool kun je twee verschillende elementen toevoegen, modules en topics. Je start met een module en daar voeg je één of meerdere topics aan toe. Je kunt een module vergelijken met een hoofdstuk waarbij de topics de daadwerkelijke inhoud van het hoofdstuk bevatten.

Je maakt een module aan door in de editor te klikken op NIEUWE MODULE CREËREN. Nadat je een module hebt gecreëerd voeg je middels het plusje bij de module één of meerdere topics toe.

Voor een medewerker ziet bovenstaande configuratie eruit zoals je kunt zien op onderstaande afbeelding.