Een document opdracht toevoegen

Gewijzigd op Ma, 4 Mrt om 4:38 PM

Wanneer gebruik je een document opdracht?

Bij het aanmaken van een document opdracht geef je de cursist de mogelijkheid om een document in te leveren of te uploaden. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn op het moment dat de cursist iets moet inleveren. Denk aan portfolio's, een ingevulde vragenlijst, een werkstuk of een ander soort opdracht. Ook als je eerder in de e-learning een invuldocument hebt aangeleverd, kun je door "document opdracht" de cursist vragen deze weer ingevuld in te leveren.

Hoe voeg je een document opdracht toe aan de online training?

Het aanmaken van een document opdracht is heel gemakkelijk.

1. Klik op "Document opdracht" bij het kiezen van een topic;
  2. Geef de opdracht een titel;
  3. Stel je vraag aan de cursist, of schrijf de opdracht uit;
  4. Sla je vraag op.

Het systeem genereert automatisch een upload veld voor de cursist. Je kunt deze bekijken, door links boven in het scherm "bekijk voorbeeld als gebruiker" te selecteren. Je ziet nu wat de cursist te zien krijgt. We ondersteunen het uploaden van PDF-documenten, Microsoft Office documenten en afbeeldingen.