Tekst opdracht toevoegen

Gewijzigd op Do, 30 Mei om 10:00 AM

Een tekst opdracht is een stuk tekst waarna er een vraag volgt voor de cursist. Het is zinvol om van deze functie gebruik te maken als je de cursist een open vraag wilt stellen. Klik op tekstopdracht aanmaken en stel daarin je vraag. Je stelt de vraag niet in de titel, maar in het grijze vlak daaronder. Vaak is dit een open vraag. In de screenshot hieronder zie het hoe dit eruit ziet voor jou als ontwikkelaar.

Wanneer de cursist de training volgt zal hij of zij het volgende beeld zien:

De cursist kan in het tekstvak het antwoord op de vraag formuleren. Wanneer de cursist op een later moment het antwoord op zijn of haar vraag wil terugvinden kan dat door op de drie puntjes te klikken rechtsboven in het scherm en dan ‘overzicht’ te selecteren.