Hoe kan ik een aangepast veld instellen op werknemersniveau?

Gewijzigd op Mon, 26 Feb 2024 om 02:44 PM

Elke medewerker heeft een registratienummer dat behoort tot een beroepsvereniging. Op medewerkersniveau moet voor elk registratienummer een aangepast veld worden gecreëerd. De naam en de code van het aangepaste veld kun je zelf bepalen.


Het is ook mogelijk om voor andere informatie een aangepast veld te laten aanmaken. Denk bijvoorbeeld aan contract nummers, BIG-nummers of andere relevante informatie. Daarnaast is het mogelijk om een aangepast veld te maken waar meerdere datapunten tegelijk in kunnen staan. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere contractnummers in één veld plaatsen. Deze informatie wordt gebruikt voor rapportage doeleinden en/of om te delen met een opleider. De aangepaste velden worden ondersteund in de talen Nederlands, Engels, Frans en Duits. Voor aangepaste velden met enkele data punten is het mogelijk om deze automatisch te laten vullen indien je gebruik maakt van een integratie. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact op met je Customer Succes Manager. 


Een aangepast veld creëren in Studytube:

  1. Geef de naam van het aangepaste veld door aan onze Customer Service afdeling. Zij voegen vervolgens het aangepast veld toe. Je vind deze terug onder het 'Informatie' tabblad in het medewerkersoverzicht.
  2. Wanneer het aangepaste veld is toegevoegd, kun je dit zien in het LMS → Medewerker → Informatie-tabblad.
  3. Je kunt het registratienummer voor elke medewerker handmatig invullen. Het is ook mogelijk om dit te automatiseren wanneer integratie zoals AFAS of S3 gebruikt.
  4. Wanneer je gebruik maakt van een integratie, neem dan contact op met de Customer Service afdeling om het nieuwe aangepaste veld toe te voegen aan de mapping van de integratie.


Opmerking: het aangepaste veld heeft geen validatie van het BIG-nummer, dus zorg ervoor dat de waarde van het veld correct is. Via onderstaande link vind je een overzicht van de beroepsgroepen en hun registratienummers:

https://www.PE-online.org/download/org_lijst.pdf


Volgende stap:

Opzetten en activeren van een beroepsgroep in het LMS.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren