Hoe stel ik de inschrijving van een intern event in?

Gewijzigd op Do, 22 Feb om 9:58 AM

Onder inschrijving kun je meerdere instellingen toepassen. Zie onderstaande afbeelding ter verduidelijking.

• Minimaal en aantal deelnemers. Je kunt instellen dat er een minimaal aantal deelnemers moeten inschrijven om de sessie door te laten gaan. Wanneer dit niet wordt gehaald zal de beheerder van het interne event worden geïnformeerd. Deze kan dan besluiten of de sessie wel of niet door te laten gaan.
  • Maximaal aantal deelnemers. Wanneer je dit instelt kunnen er niet meer deelnemers inschrijven dan dit aantal. In bovenstaand voorbeeld kunnen er dus maximaal 15 deelnemers inschrijven per sessie.
  • Activeer wachtlijst. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt, dan kunnen medewerkers zich inschrijven op de wachtlijst.
  • Sta annuleringen toe. Medewerkers kunnen nadat ze ingeschreven zijn hun deelname nog annuleren wanneer dit is ingeschakeld. Je kunt ook instellen tot hoeveel dagen ze zelf nog kunnen annuleren. Dit is handig wanneer je annuleringen tot bijvoorbeeld 3 dagen voor aanvang van de sessie wilt toestaan. Mocht een deelnemer daarna willen annuleren kan dat alleen nog door contact op te nemen met de beheerder. Dit wordt dan ook vermeld op de informatiepagina van het interne event.
  • Sluit inschrijving. Wanneer ingeschakeld sluit de registratie automatisch een specifiek aantal dagen voor het interne event begint.
  • Activeer "Interesse" knop. Medewerkers kunnen hun interesse in het event aangeven zonder zich te registreren voor een sessie.
  • Sta meerdere active registraties toe. Organiseer je een event waar medewerkers zich voor meerdere sessies mogen inschrijven (bijv. skillslabs, workshops, sport sessies, etc.)? Schakel dan 'meerdere registraties toestaan' in, zodat medewerkers zich tegelijkertijd voor meerdere sessies op hetzelfde event kunnen inschrijven.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Mocht je nog geen toegang hebben tot de Knowledge academy, stuur ons dan een bericht.