Hoe kan ik studiematerialen toevoegen?

Gewijzigd op Do, 22 Feb om 10:00 AM

Het is mogelijk om bestanden toe te voegen aan een intern event die zichtbaar worden onder 'Studiematerialen' wanneer een medewerker zich registreert voor een intern event. Klik op ''studiematerialen'' om bestanden toe te voegen. De maximale grootte van een bestand is 500MB. Je kunt de materialen ook indelen in mappen, dit kan handig zijn als je materiaal wilt groeperen per onderwerp.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie of bekijk onderstaande video.

Mocht je nog geen toegang hebben tot de Knowledge Academy, stuur ons dan een bericht.