Accreditatie voor PE-online instellen

Gewijzigd op Ma, 26 Feb om 2:42 PM

Stel de juiste mapping tussen een Studytube-training en een training in PE-online in

In je PE-online account heb je trainingen die de PE-punten toekennen wanneer de deelnemer deze (deels) met goed gevolg heeft afgerond. Die trainingen worden geïdentificeerd met PE-Course ID.

Een leeraccreditatie instellen:

1. Ga in het LMS naar "PE-online" en klik op het tabblad "Geaccrediteerde leeritems"
  2. Hier zie je alle actieve accreditaties in het LMS, indien aanwezig. Je kunt nieuwe leeraccreditaties toevoegen of bestaande bewerken
  3. Klik op "Voeg geaccrediteerde leeritems toe" om trainingen in je LMS in kaart te koppelen aan trainingen in je PE-online account
  4. Er verschijnt dan een dialoogvenster met informatie die je moet invullen
    a. Selecteer een training: dit is een training uit je bibliotheek
    b. PE-Course_ID: dit is het Course_ID van je PE-online account.
    c. PE-Module ID: Als de cursus in PE-online uit meer dan één module bestaat, dien je zowel de PE-Module ID als de PE-Course ID in te vullen
    d. Selecteer een beroepsgroep: Dit is een groep waar je de deelnemers wilt belonen wanneer ze de geselecteerde leerervaring hebben voltooid.
  5. Wanneer bovenstaande gegevens zijn ingevuld klik je op “Opslaan” om een nieuwe accreditatie te creëren. Vanaf nu worden gegevens automatisch naar PE-Online gestuurd wanneer de medewerker de training heeft afgerond.

Let op: In PE-online zijn er vier soorten leervormen waar een medewerker punten mee kan verdienen.

1. Trainingen met fysieke bijeenkomsten (klassikaal), accreditatie per bijeenkomst. (Niet ondersteund)
  2. Online trainingen (E-learning). (✓ Ondersteund)
  3. Expertisegroepen. (Niet ondersteund)
  4. Cursus met fysieke bijeenkomsten (klas), accreditatie voor alle bijeenkomsten. (Niet ondersteund)

Momenteel ondersteunt Studytube alleen de leervorm 'Online trainingen.'. Je kunt geen accreditatie instellen voor fysieke lessen zoals events en klassikale trainingen.