Datum & Locatie toevoegen aan de sessie

Gewijzigd op Di, 31 Okt, 2023 om 4:15 PM

Nadat je het in-company voorstel hebt geaccepteerd of geregistreerd, wordt er automatisch per sessie een aanvraag gecreëerd. Door op de blauwe button ‘Naar aanvragen’ te klikken word je doorgeleid naar de in-company aanvragen. Hier kun je de accorderingsroute starten. 


In de aanvraag kun je een budget selecteren. Afhankelijk van de budgetinstellingen, kun je de aanvraag direct terugsturen naar de opleider of eerst laten beoordelen door de accorderingsmanager(s) van het budget. De opleider ontvangt een notificatie wanneer je de aanvragen hebt verstuurd. 


Het is mogelijk om de kosten van de training te splitsen nadat de aanvraag is goedgekeurd door de opleider. Dit kan in de aanvraag of via de transactie zelf.

Wanneer de datum en locatie van de sessie al zijn bepaald door de opleider, kun je deze bevestigen of annuleren. Als datum en/of locatie nog niet is gespecificeerd, kun je de aanvraag terugsturen naar de opleider om deze te specificeren. Indien je voor deze optie kiest, verschijnt de button ‘Bewerk datum & locatie’. Wanneer je hierop klikt, kun je een datum en locatie voorstellen aan de opleider. De opleider kan deze vervolgens bevestigen, een andere datum voorstellen of annuleren.

Het is ook mogelijk om een aanvraag te bevestigen zonder datum en/of locatie. De opleider kan deze later toevoegen in de sessie. Je kunt deze ook zelf toevoegen door op ‘Bewerk datum & locatie’ te klikken in de aanvraag. Of onder 'Data & Locaties' in de aanvraag in de in-company training.

Nadat de aanvraag is goedgekeurd, kun je deelnemers toevoegen aan de sessie.


NB: In de leerlijn DOI - In-company in onze Knowledge Academy vind je een uitgebreide uitleg over de in-company module.



Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren