Deelnemers van een in-company training beheren

Gewijzigd op Ma, 26 Feb om 1:41 PM

Je kunt de deelnemers per sessie inzien, wanneer je in de in-company training naar ‘Data & Locaties’ gaat en met je muis op de sessie gaat staan. Er verschijnen nu twee icoontjes. Door op het icoontje ‘Deelnemers’ te klikken wordt de deelnemerslijst geopend.

Het is ook mogelijk om onder ‘Deelnemers’ de deelnemerslijst te bekijken. Hier kun je ook acties ondernemen, zoals het versturen van een e-mail, het wijzigen van de sessie, of een geregistreerde deelnemer verwijderen. Hiervoor selecteer je de betreffende deelnemer of gebruik je het icoontje.

NB: In de leerlijn
DOI - In-company in onze Knowledge Academy vind je een uitgebreide uitleg over de in-company module.