Hoe bevestig ik de aanwezigheid van deelnemers na afloop van een in-company training?

Gewijzigd op Thu, 04 Apr 2024 om 01:41 PM

Na afloop van een in-company training dien je de aanwezigheid van de deelnemers te bevestigen in het opleidersportaal. Volg hiervoor onderstaande stappen.

• Ga naar het kopje "In-company voorstellen" en klik op het voorstel van de desbetreffende in-company aanvraag.
  • Ga vervolgens naar "Data & Locaties" en klik in de sessie op 'Deelnemers'.

• Bevestig de aanwezigheid (of afwezigheid) van de deelnemer door op het vinkje 'Aanwezig' (of 'Afwezig') te klikken, of plaats een notitie.
  • Klik als laatste stap op de groene knop 'Sessie sluiten' rechtsboven.