Inleiding in de in-companymodule van Studytube

Gewijzigd op Ma, 26 Feb om 1:21 PM

Met de in-company functionaliteit is het mogelijk bij opleiders groepstrainingen aan te vragen. Het heeft een aantal belangrijke voordelen om een in-company training te organiseren:

  • Tijdwinst, het is niet meer nodig losse aanvragen te doen voor een groep medewerkers die ook allemaal los beoordeeld dienen te worden. 

  • Financieel voordeel, er kan sprake zijn van groepskorting wanneer je een prijs per training betaald i.p.v. een prijs per losse aanvraag. 

  • Efficiëntie, want als het mogelijk is een in-company training op het eigen kantoor te organiseren is het niet meer nodig dat alle deelnemers op eigen gelegenheid richting een trainingslocatie afreizen. Een trainer komt jullie kant op wat een stuk efficiënter werkt qua tijd en kosten.


Er zijn twee verschillende opties bij het aanvragen van een in-companytraining. Wanneer je een nieuwe in-companytraining wilt aanvragen bij een opleider kies je voor de optie 'Creëer nieuwe in-company training.' Indien er sprake is van een bestaande overeenkomst met een opleider kies je voor 'Registreer in-company training'. Bij een registratie kun je een referentie toevoegen en hoeven er minder gegevens te worden aangeleverd. Je kiest voor deze optie wanneer je reeds contact hebt gehad met de opleider en er al een offerte beschikbaar is.


NB: In de leerlijn DOI - In-company in onze Knowledge Academy vind je een uitgebreide uitleg over de in-company module.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren