Hoe werkt facturatie voor een facturatieservice klant?

Gewijzigd op Fri, 12 Apr 2024 om 03:57 PM


Voor klanten die gebruik maken van de facturatieservice factureer je altijd de boekingsprijs naar de klant. Wij houden vervolgens de verschuldigde fee in op de uitbetaling en sturen je hiervoor een factuur toe. Zie onderstaande voorbeeld:Facturatie middels onze facturatieservice

Wanneer de klant gebruik maakt van de facturatieservice van Studytube, stuur je de factuur naar onze facturatie afdeling. Wij verwerken je factuur en belasten deze wekelijks of tweewekelijks door aan de klant. Zodra de klant de factuur heeft betaald zal Online Betaal Platform je binnen 1 werkdag uitbetalen. In de factuurvoorwaarden die meegeleverd worden met de aanvraag staat vermeld of een klant gebruik maakt van de facturatieservice, alle benodigde gegevens staan in de aanvraag en factuurvoorwaarden vermeld.

 

Mocht er informatie ontbreken in de factuurvoorwaarden, aarzel dan niet om contact op te nemen via opleidersupport@studytube.nl. Vermeld hierbij het aanvraag ID nummer voor een snelle afhandeling.


Selecteer de desbetreffende aanvraag onder ''Aanvragen'' in het portaal:

Scroll naar ''Factuurvoorwaarden'' - hier zie je of de gegevens van de klant, of van Studytube (dan maakt de klant dus gebruik van onze facturatieservice). Voeg altijd het transactienummer toe aan de factuur als referentienummer:
Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren