Hoe werkt een in-company aanvraag?

Gewijzigd op Tue, 31 Oct 2023 om 04:10 PM

In de volgende video laten we precies zien hoe een in-company aanvraag werkt: Hieronder volgen de stappen in het kort:

  1. Wanneer er een verzoek binnenkomt vind je deze terug onder het kopje 'Trainingen' en 'In-company voorstellen' in jouw opleidersportaal. Hierin wordt ook de contactpersoon van de klant vermeld. Deze persoon zal het aanspreekpunt zijn voor dit in-company traject.
  2. Zodra het verzoek binnen is kun je een voorstel maken. Hierin vermeld je de naam van de training, de trainer, de taal, de keurmerken en/of educatieve punten, en geef je de training een beschrijving. Wees zo volledig mogelijk, zodat de klant kan beoordelen of het voorstel voldoet aan diens wensen. 
  3. Maak je voorstel compleet met een prijs - bekijk de video om te zien hoe het prijsmechanisme werkt - en een voorstel voor datum en locatie. Je kunt deze ook later toevoegen, klik dan op 'Bepaal datum/locatie later'. Wil je meerdere data voorstellen, voeg er dan nog één toe. De klant kan dan kiezen uit de verschillende data.
  4. Wanneer alle informatie compleet is, verstuur je het voorstel naar de klant zodat zij deze kunnen beoordelen. De status van het voorstel kun je bekijken in het opleidersportaal.
  5. Wanneer de klant het voorstel accepteert, wordt deze omgezet in een definitieve aanvraag. De klant kan vervolgens deelnemers toevoegen aan de aanvraag. Je kunt dit bekijken onder de tab 'Deelnemers'.
  6. Wanneer de training is afgerond zal de klant vragen aan te geven welke deelnemers er aanwezig waren. Dit is een belangrijke stap omdat hiermee facturatiegegevens worden aangemaakt. Vergeet na afronding van de training niet om de sessie te sluiten. Lees hier hoe dat werkt: Hoe bevestig je de aanwezigheid van deelnemers na afloop van een in-company training?
  7. Wanneer de training is afgerond, stel je je factuur op. De prijsopbouw en factuurvoorwaarden zijn terug te vinden in de aanvraag.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren