Hoe geef ik het minimum en maximum aantal deelnemers op voor een training?

Gewijzigd op Wo, 1 Nov, 2023 om 9:48 AM

Via het opleidersportaal kan je voor geplande trainingen het minimum en maximum aantal deelnemers opgegeven. Dit doe je als volgt:

1. Klik op de training waarvoor het minimum en maximum aantal deelnemers ingesteld dient te worden,

2. Vervolgens open je het tabje "Standaard registratie"

3. Zet het schuifje van maximaal of minimaal aantal deelnemers op "ja" en je kunt vervolgens het aantal deelnemers instellen.

Het is mogelijk om in te stellen dat de sessie automatisch wordt gesloten wanneer het maximaal aantal deelnemers is bereikt. De betreffende sessie kan dan niet meer worden aangevraagd en ook lopende aanvragen voor die sessie kunnen niet meer goedgekeurd worden. Je kunt dan wel een andere datum voorstellen.

Let op: de standaard instellingen kunnen indien noodzakelijk worden overschreden wanneer er wordt geregistreerd voor een specifieke datum & locatie. Je kunt dit in de sessie doen onder 'Geavanceerde instellingen.'

De standaard instellingen zijn alleen van invloed op de nieuwe datum en locatie.