Een leerlijn toewijzen aan medewerkers

Gewijzigd op Do, 7 Mrt om 3:52 PM

Het toewijzen van een leerlijn aan medewerkers kun je op twee manieren doen; dit kan middels een handmatige toewijzing vanuit het overzicht van alle medewerkers of met een deelbare link worden gedaan.

Vanuit het overzicht van medewerkers vink je één of meerdere medewerkers aan, hierna schuift er een donkere balk in beeld. Klik op toewijzen en maak een keuze, eventueel voeg je bij het toewijzen ook meteen een deadline aan. Wanneer je dit doet, zal de medewerker de leerinterventie voor de gestelde deadline af moeten ronden.

Bekijk onderstaande video voor een uitgebreide uitleg. Mocht je nog geen toegang hebben tot de Knowledge Academy, stuur ons dan een bericht.

Daarnaast is het mogelijk om een deelbare link te genereren voor een leerlijn. Met deze optie kun je een leerlijn delen met medewerkers zonder dat je die handmatig toewijst. Houd er wel rekening mee dat de leerlijn alleen geopend kan worden door gebruikers die een actief account hebben bij Studytube. Je moet dus ingelogd zijn om deze leerlijn te kunnen starten. De deelbare link vind je door naar de 'inhoud van de bibliotheek' te gaan en hier het overzicht van de leerlijnen te openen. Vervolgens ga je met de muis over betreffende leerlijn zodat je de knop 'deelbare link' ziet verschijnen naast de titel van de leerlijn.

Wanneer je op deze knop klikt krijg je een pop-up bericht te zien waarin de deelbare link staat die je kunt kopiëren en delen met medewerkers.