Locatie beheer

Gewijzigd op Ma, 26 Feb om 4:03 PM

Wanneer je een intern event organiseert heb je de mogelijkheid om een locatie in te stellen per sessie. Onder ‘Instellingen > Beheer locaties’ kun je locaties instellen die je vaak gebruikt en hier een ruimte aan toevoegen. Zo kun je per ruimte binnen je werklocatie een naam instellen, de opstelling van de ruimte aangeven en welke eventuele extra faciliteiten er aanwezig zijn.

Hoe stel je een locatie in?

Wanneer je in het LMS bent ga je naar ‘Instellingen > Beheer locaties.’ Om een nieuwe locatie in te stellen klik je op de blauwe button ‘Creëer nieuwe locatie’ rechts bovenin op de overzichtspagina. Er verschijnt nu een nieuw scherm waar je de naam, het adres en telefoonnummer (optioneel) van de locatie kunt invullen. Wanneer je organisatie meerdere vestigingen heeft kun je bijvoorbeeld voor iedere vestiging een aparte locatie creëren.

Vervolgens kun je een ruimte aan een locatie koppelen. Alle velden zijn optioneel, dus je kunt zelf per veld bepalen of deze informatie relevant is binnen je organisatie.

Op de overzichtspagina zie je wat de capaciteit van de ruimte is, welke faciliteiten er beschikbaar zijn, aan hoeveel sessies van interne events de locatie is gelinkt en wanneer deze voor het laatst is bijgewerkt.

In de handleiding in onze Knowledge Academy wordt uitgelegd wat je per veld in kunt vullen.

Mocht je nog geen toegang hebben tot de Knowledge academy, stuur ons dan een bericht