Hoe abonneer ik onze academy op nieuwe content?

Gewijzigd op Di, 26 Mrt om 2:22 PM

De volgende informatie geldt exclusief voor klanten die toegang hebben tot de Studytube Online Trainingsbibliotheek, waarmee je toegang krijgt tot honderden video's, artikelen en online trainingen uit ons aanbod. Indien je deze dienst momenteel niet afneemt maar wel interesse hebt, adviseren wij je contact op te nemen met uw Customer Success Manager.

In het Leer Management Systeem (LMS), onder 'Instellingen' bij ‘Bibliotheek & Content’, vind je de optie 'Abonneer & Importeer'. Met 'Abonneer' kun je aangeven of je nieuwe content automatisch wilt ontvangen en met welke zichtbaarheidsinstellingen je dit wilt doen.

Besluit je niet automatisch te abonneren, dan kun je onder "Importeren" alsnog handmatig content toevoegen. We gebruiken onze nieuwsbrieven om je over deze nieuwe content te informeren. Je kunt deze nieuwe content eventueel zelf toevoegen en hierbij kiezen of je het als ‘zichtbaar’ of ‘onzichtbaar’ wilt importeren.