Hoe activeer ik de ontdekpagina?

Gewijzigd op Ma, 26 Feb om 4:08 PM

De ontdekpagina is te activeren vanuit het LMS. Je vindt de optie terug onder 'Instellingen academy.' Door het schuifje op 'Ja' te zetten zal het meteen zichtbaar zijn op de academy. Er zijn ook een aantal andere opties die je hier hebt. Je kunt bepalen waar gebruikers moeten landen als zij inloggen, de ontdekpagina of op het dashboard. Wat je verder nog kunt instellen is de achtergrondafbeelding die zichtbaar is op de ontdekpagina. Voeg een afbeelding toe met een beeldverhouding van 16:9 (1920x1080) voor het beste resultaat.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie of bekijk onderstaande video.

Mocht je nog geen toegang hebben tot de Knowledge academy, stuur ons dan een bericht.