Hoe ziet mijn aanbod eruit voor de klant?

Gewijzigd op Ma, 4 Sep, 2023 om 8:32 PM

Nadat jullie trainingen in het opleidersportaal staan, zijn jullie vast benieuwd hoe het aanbod er uitziet in de klant academy. Je kunt alle trainingen bekijken in de zogeheten voorbeeldmodus. Hoe?

1. Selecteer een training naar keuze in het portaal;

2. Klik op de desbetreffende training en je zal rechtsboven in twee icoontjes zien staan. Klik op het linker icoontje, hier zal 'Bekijk op Academy' komen te staan;

3. Klik op dit icoontje;

4. Er opent een nieuwe pagina in de fictieve gebruikersomgeving en hier zie je hoe de desbetreffende training er uitziet voor onze klanten.

Let op: de ''Prijsopbouw'' is niet zichtbaar in de voorbeeldmodus, maar uiteraard wel voor de klanten.