Registreren voor een intern event

Gewijzigd op Thu, 29 Feb 2024 om 03:58 PM

Je kunt jezelf registreren voor een event door het bewuste event vanuit de Academy te openen en op 'Registreer' te klikken. Vervolgens land je op onderstaande pagina. Als het event bestaat uit meerdere data en locaties selecteer je eerst de gewenste datum/locatie, de selectie verschijnt rechtsboven in beeld met een registreer button.

Na het registreren ontvang je hiervan per email bevestiging, vanuit de bevestiging heb je ook de mogelijkheid om het interne event via een ICS bijlage in je eigen agenda te zetten.

Daarnaast is het mogelijk om via 'Planning' onder 'Mijn ontwikkeling' de sessie(s) aan je persoonlijke agenda toe te voegen.