Hoe stel ik een rechten groep in?

Gewijzigd op Ma, 19 Feb om 12:58 PM

Om het toekennen van rechten makkelijker te maken kun je rechtengroepen creëren en instellen. Door een (nieuwe) manager hieraan toe te wijzen worden de bijbehorende set aan rechten in één keer gekoppeld. Er staan al 5 algemene rechtengroepen klaar die te gebruiken zijn. Deze 5 rechten groepen zijn gebaseerd op de meest voorkomende set aan rechten.

Door op "Creëer rechten groep" rechtsboven in beeld te klikken kun je zelf een groep aanmaken. Geef de groep een naam en voeg eventueel een beschrijving toe. Vervolgens maak je een selectie van de gewenste rechten.

Onder 'Managers' in hetzelfde scherm is het mogelijk medewerkers te selecteren en toe te voegen aan een rechten groep. Hiermee krijgen zij de gewenste set aan rechten toegewezen die toegang geeft to de daaraan gekoppelde modules in het LMS.

Meer weten over de rechtenstructuur? Klik hier voor meer informatie. Mocht je nog geen toegang hebben tot de Knowledge academy, stuur ons dan een bericht