Hoe stel ik auteursrechten in voor kwalificaties?

Gewijzigd op Thu, 10 Aug 2023 om 12:11 PM

Afhankelijk van de rechten die je hebt kun je auteurs toevoegen, bekijken en beheren. Mocht je deze rechten nog niet hebben ken deze dan aan jezelf toe of vraag dit aan bij de beheerder van jullie academy. Je stelt de rechten in bij LMS > Medewerkers > Rechten

Vervolgens ga je naar het tabblad 'Rechten groep' en voeg je de rechten toe aan de betreffende rechten groep of stel je een nieuwe rechten groep in. Meer informatie over het instellen van rechten groepen vind je in dit FAQ artikel.


Wanneer je de juiste rechten hebt zie je bij alle kwalificaties het tabblad 'Auteurs' terug.

Je kunt hier auteurs bekijken, toevoegen en/of rechten wijzigen. Onderstaand een overzicht van de rechten die je een auteur kunt toekennen. Alle rechten kun je combineren zodat je voor elke situatie de juiste set aan rechten kan meegeven.

Degene die de kwalificatie heeft gecreƫerd in Studytube heeft altijd alle auteursrechten en kan dus ook andere auteurs toevoegen aan de kwalificatie.

In het overzicht van de auteurs zijn er drie acties die je hier nog kunt uitvoeren; e-mail versturen naar de auteur, de rechten wijzigen en de auteur verwijderen.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren