Hoe geef ik een medewerker LMS rechten?

Gewijzigd op Ma, 19 Feb om 12:59 PM

Wanneer je een medewerker toegang wilt geven tot het LMS moet je hem/haar toevoegen aan een rechten groep. Hiervoor ga je in het LMS naar 'Medewerkers > Rechten' en klik je vervolgens rechts boven in op 'Manager toevoegen.' Nu kan je in het pop-upscherm een medewerker selecteren en vervolgens een bestaande rechten groep toewijzen. Wanneer je specifieke rechten wilt toewijzen die niet in een standaard rechten groep zitten kun je eerst een rechten groep creëren onder 'Rechten groep.'

Wanneer je hier meer over wilt weten kun je het FAQ artikel Hoe stel ik een rechten groep in raadplegen.

Meer weten over de rechtenstructuur? Klik hier voor meer informatie. Mocht je nog geen toegang hebben tot de Knowledge academy, stuur ons dan een bericht