Hoe stel ik rechten via een managers integratie in?

Gewijzigd op Do, 10 Aug, 2023 om 12:09 PM

Het is mogelijk om via een integratie managers bepaalde rechten te geven en deze te koppelen aan één of meerdere teams. Via de medewerkers integratie worden vaak teams aangemaakt en via de managers integratie worden managers vervolgens gekoppeld aan de teams.

Wanneer het beheren van de (team) managers via een integratie met het personeelssysteem gaat wordt een nieuwe manager standaard toegevoegd aan de ‘Default Manager Group.’ Door rechten aan deze groep toe te kennen worden deze automatisch toegewezen na de dagelijks synchronisatie. Als je wilt dat een team manager standaard de rechten 'Rapportages' moet krijgen kun je dit instellen in de Default Manager Group. Het is niet mogelijk om een andere rechten groep te koppelen aan een integratie. Wanneer je wilt dat een manager wordt toegevoegd aan een andere rechten groep nadat deze is gecreëerd via de managers integratie kun je dit wijzigen onder 'Rechten' in het LMS. Dit zal niet overschreven worden zolang de manager voorkomt in het bronbestand.


Mocht je niet weten of voor jouw organisatie een dergelijke integratie is ingericht kan je contact opnemen met je interne IT-afdeling of een bericht sturen naar Studytube.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren