Discussies & opmerkingen toestaan

Gewijzigd op Ma, 26 Feb om 3:59 PM

Bij online trainingen die zijn gemaakt met onze Auteurstool kunnen medewerkers discussies starten om zo samen te praten over de inhoud van de training. Je kunt hier aangeven of je dit wilt uitschakelen voor alle online trainingen binnen je academy. Bij de instellingen van de online training zelf is het eventueel mogelijk de academy instelling te overschrijven.

Verder kun je hier instellen of medewerkers een opmerking kunnen plaatsen bij een micro learning en of ze hierin een andere gebruiker in de academy kunnen vermelden. Ook deze instellingen kun je per micro learning overschrijven onder de instellingen van het betreffende leeritem.

Meer informatie over het beheren van de instellingen van de academy vind je in de handleiding die je kunt downloaden vanuit de Knowledge Academy.

Mocht je nog geen toegang hebben tot de Knowledge academy, stuur ons dan een bericht