Een discussie starten in een online training

Gewijzigd op Thu, 29 Feb 2024 om 03:53 PM

Het is mogelijk om een discussie te starten in online trainingen die zijn gemaakt via de auteurstool van Studytube. Deze trainingen worden direct geopend in je leeromgeving zonder dat je naar een nieuw tabblad of venster wordt geleid. 

Wanneer je een discussie wilt starten klik je op de drie puntjes bovenaan de pagina in de training. Er wordt nu een dropdown weergegeven. Klik op 'Voeg discussie toe' om een nieuwe discussie te starten. Je kiest nu een onderwerp en beschrijving van de discussie en klikt vervolgens op 'Voeg toe.' Je discussie is gestart en beschikbaar voor alle medewerkers binnen de academy die toegang hebben tot deze training.


Wanneer je deze mogelijkheid niet ziet zijn de discussies uitgeschakeld door de beheerder van de online training. Mocht je hier vragen over hebben kun je contact opnemen met de beheerder van de academy.


Je kunt de reeds gestarte discussies inzien wanneer je op 'Discussies' klikt in de dropdown. Hier kun je een reactie toevoegen aan de discussie door op de knop 'Voeg reactie toe' te klikken. Er wordt nu een tekstvenster getoond waar je jouw input kunt invoeren.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren