Op welk tijdstip draait de CSV koppeling, en is het mogelijk om dit aan te passen?

Gewijzigd op Do, 23 Mei om 10:30 AM

De CSV koppeling draait elke avond vanaf 19:00. Vanaf dit tijdstip gaat het systeem de CSV. bestanden voor al onze klanten inlezen.

Er is geen vast tijdstip waarop jullie academy aan de beurt is en het is niet mogelijk om dit in te stellen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je medewerkers de ene dag om 20:00 worden gesynchroniseerd en de volgende dag om 05:00 s'ochtends. Dit heeft ermee te maken dat het inlezen van de bestanden niet elke keer even lang duurt. Wanneer er veel wijzigingen worden aangeleverd dan heeft het systeem meer tijd nodig om deze te verwerken dan wanneer er weinig wijzigingen worden aangeleverd. Het is hierdoor niet mogelijk om met zekerheid te bepalen wanneer welk bestand exact is ingelezen, en wanneer jullie dus aan de beurt zijn.

Wil je meer weten over de werking van de CSV koppeling? Bekijk dan dit artikel.