Kan ik handmatig medewerker informatie aanpassen met een CSV. koppeling?

Gewijzigd op Ma, 6 Mei om 12:25 PM

Wanneer Studytube is gekoppeld aan een HR-systeem (bijv. S3/AFAS/HR2Day/ADP), adviseren we om zo min mogelijk handmatig gebruikers aan te maken. Als je handmatig een gebruiker aanmaakt, wordt deze namelijk niet bijgewerkt via de integratie. Je moet dan het account handmatig beheren (bijv. bijwerken/verwijderen). Dit is administratief werk dat je juist wilt vermijden!

Gebeurt het toch dat je handmatig iemand moet toevoegen aan Studytube ondanks dat je een koppeling hebt met je HR systeem, bijvoorbeeld omdat het een stagiair is die niet in jouw HR-systeem staat? Maak dan een apart team (bijv. genaamd 'handmatig') en plaats deze werknemers daarin. Op deze manier behoud je een duidelijk overzicht van de werknemers die je handmatig beheert.

Is het mogelijk om gebruikersinformatie te wijzigen/toe te voegen tijdens het gebruik van een S3/SFTP-integratie?

Als je gebruikersinformatie wilt wijzigen/toevoegen tijdens het gebruik van een S3/SFTP-integratie, kun je dit doen door deze wijzigingen in het csv-bestand aan te brengen. Deze wijzigingen zullen zichtbaar zijn in Studytube na de synchronisatie.