Hoe werkt facturatie?

Gewijzigd op Mon, 04 Sep 2023 om 08:32 PM


De opleider factureert altijd de aanvraagprijs naar de klant. Onze financiële afdeling verstuurt na afloop van de training een aparte factuur naar de opleider met het af te dragen bedrag van de fee. Zie onderstaande voorbeeld:


Reguliere facturatie

De opleider stuurt de factuur direct door naar de klant. Belangrijk: de factuur dient in geen enkele situatie naar de deelnemer gestuurd te worden, er wordt te allen tijde gefactureerd naar de klant (het bedrijf). De gegevens die hiervoor nodig zijn, zijn terug te vinden onder "factuurvoorwaarden" in de aanvraag. Hier vinden jullie een bijlage met aanvullende informatie over de factuurgegevens.

Facturatie middels onze facturatieservice

Indien de klant gebruik maakt van de facturatieservice van Studytube, dan stuurt de opleider de factuur naar onze facturatie afdeling. Wij verzamelen alle facturen voor de klant die gebruik maakt van de facturatieservice, en sturen deze per maand in één overzicht naar hen toe. In dit geval zullen de gegevens, inclusief het e-mailadres van de facturatieservice, ook onder ''factuurvoorwaarden'' in de aanvraag staan. Hier vinden jullie ook een bijlage met aanvullende informatie over de factuurgegevens. 

 

Ontbrekende gegevens in de factuurvoorwaarden? Neem dan contact op met opleidersupport@studytube.nl onder vermelding van het aanvraag ID nummer.

--


Selecteer de desbetreffende aanvraag onder ''Aanvragen'' in het portaal:


Scroll naar ''Factuurvoorwaarden'' - hier zie je of de gegevens van de klant, of van Studytube (dan maakt de klant dus gebruik van onze facturatieservice). Voeg altijd het transactienummer toe aan de factuur als referentienummer:Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren