Hoe werkt reguliere facturatie?

Gewijzigd op Fri, 12 Apr 2024 om 03:58 PM


Zorg ervoor dat je altijd de aanvraagprijs factureert aan de klant. Na de training zal onze financiële afdeling een aparte factuur naar de opleider sturen voor het verschuldigde bedrag van de fee.


Let op: de factuur moet rechtstreeks naar de klant verzonden worden. Het is cruciaal dat de factuur nooit naar de deelnemer zelf wordt gestuurd. Alle benodigde gegevens voor de facturatie vind je in de sectie 'factuurvoorwaarden' bij de aanvraag, samen met een bijlage die extra informatie over de factuurgegevens bevat.


Mocht er informatie ontbreken in de factuurvoorwaarden, aarzel dan niet om contact op te nemen via opleidersupport@studytube.nl. Vermeld hierbij het aanvraag ID nummer voor een snelle afhandeling.Selecteer de desbetreffende aanvraag onder ''Aanvragen'' in het portaal:
Scroll naar ''Factuurvoorwaarden'' - hier zie je of de gegevens van de klant, of van Studytube (dan maakt de klant dus gebruik van onze facturatieservice). Voeg altijd het transactienummer toe aan de factuur als referentienummer:
Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren