Hoe wordt Studytube fee gefactureerd?

Gewijzigd op Fri, 27 Oct 2023 om 04:30 PM

Studytube fee

De af te dragen fee die betaalt wordt aan Studytube staat los van de facturatie van de aanvraag naar de klant. Met andere woorden, de fee wordt los gefactureerd naar de opleider. Er zijn twee situaties van toepassing voor wat betreft het uitsturen van de facturen voor Studytube fee vanuit Studytube:


1) Trainingdatum is vermeld: als er op het platform een trainingsdatum is vermeld en de training is bevestigd, dan zal de boekingsfee gefactureerd worden na de trainingsdatum (eens per maand, in de eerste week van de maand).


2) Geen trainingsdatum vermeld: als er in het platform geen trainingsdatum is vermeld (bijvoorbeeld bij online trainingen), maar de training is wel bevestigd door de opleider - dan wordt de boekingsfee in de maand van bevestiging gefactureerd. Dit heeft ermee te maken met het feit dat de uiteindelijke trainingsdatum niet altijd door de opleider in het platform wordt opgenomen. We zullen hierbij dus ook vasthouden aan de betalingstermijn voor de factuur.


Let op, het volgende is van toepassing als de klant facturatieservice afneemt: bij gebruik van de facturatieservice wordt de factuur voor de boekingsfee opgenomen in het overzicht van aan de opleider te betalen facturen en wordt de boekingsfee ingehouden op de uitbetaling van die facturen.


Over de Studytube fee wordt altijd 21% BTW in rekening gebracht aangezien dit een vergoeding voor diensten van Studytube is. Wij zijn verplicht deze BTW af te dragen.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren