Hoe maak ik een klassikale training beschikbaar als in-company training?

Gewijzigd op Tue, 31 Oct 2023 om 04:10 PM

Je kunt een klassikale 'geplande' training ook standaard als in-company training weergeven en aanbieden aan onze klanten. Let wel: dit is niet mogelijk is bij een 'flexibele' training (zonder vaste startdatum).

Wanneer je een 'flexibele' training aanbiedt, zoals een examen of e-learning, is de in-company functionaliteit automatisch uitgezet. Wil je deze training ook als in-company aanbieden? Dan dien je de training opnieuw aan te maken als een 'geplande' training.

Heb je een nieuwe training toegevoegd en wil je de in-company optie aanzetten? Doorloop dan de volgende stappen:

1. Log in op het opleidersportaal.
  2. Ga naar 'Trainingen' en klik op de desbetreffende training.
  3. Scroll vervolgens naar beneden en klik op 'Instellingen'.
  4. Klik op de button naast "Training is beschikbaar als in-company training" om de training wel of niet beschikbaar te maken als in-company.

Maak je gebruik van een technische integratie (XML, Edu-dex, API), dan werkt het anders. Voor alle integraties geldt het volgende:

• Trainingen met de leervormen: blended learning, klassikale training, coaching, online klassen, webinar, workshop, en "anders" worden standaard weergegeven als "Beschikbaar als in-company training".
  • Voor de leervormen: examen, thuisstudie en e-learning geldt dat ze niet automatisch worden weergegeven als "Beschikbaar als in-company".