Hoe verander ik mijn training van flexibel naar gepland of andersom?

Gewijzigd op Do, 4 Jul om 1:50 PM

Het is mogelijk om jouw trainingen zelf om te zetten van flexibel naar gepland of andersom. Hier heb je vanaf nu Studytube niet meer voor nodig. Hieronder laten we zien hoe je dit doet.

Training omzetten van flexibel naar gepland

1. Open de training in jouw opleidersportaal

2. Verander het veld "planningstype" onder het tabje "informatie" naar geplande

3. Klik op opslaan

Je ziet nu dat het tabje "Data en locaties" is toegevoegd.

1. Klik op de blauwe knop "nieuwe datum toevoegen" en voeg alle geplande trainingsdata toe aan de training

2. Klik tot slot rechtsboven op de blauwe knop "creeër"

Let op: zorg er altijd voor dat de data en locaties up-to-date zijn. Anders heeft het geen zin om de training om te zetten van flexibel naar gepland.

Training omzetten van gepland naar flexibel

Volg dezelfde 3 stappen als bij het omzetten van flexibel naar gepland en vergeet niet om op"opslaan" te klikken.

Let op: het is niet mogelijk om de training om te zetten naar flexibel als er al eerder data en locaties zijn toegevoegd aan de training én de data in het verleden liggen. Dit kan dus enkel als er nog geen data en locaties aan de training zijn toegevoegd. Dit is Studytube nog aan het onderzoeken.