Online training starten

Gewijzigd op Mon, 04 Mar 2024 om 10:16 AM

Hoe start ik een online training?

Als je bent ingelogd kom je terecht op je dashboard. Links bovenin zie je het kopje 'bibliotheek' staan. Als je daar op klikt, zie je welke trainingen voor jou beschikbaar zijn. Je klikt op de training die je wilt volgen, leest de inhoudsopgave en/of bekijkt het promofilmpje. Je kan de trainingen waar je eerder al mee bent gestart of die aan je zijn toegewezen door een beheerder van de academy vinden onder 'Mijn online trainingen' Wanneer je een training wilt starten klik je op de button 'start training' aan de rechterkant van de pagina.