Hoe kan ik aankomende interne events inzien?

Gewijzigd op Do, 22 Feb om 10:54 AM

Als je veel interne events organiseert, is het lastig om een volledig overzicht te houden. Je vraagt je bijvoorbeeld af of er genoeg deelnemers zijn ingeschreven voor een bepaalde sessie.


Wanneer je in het LMS naar 'Rapportage > Interne events planning' gaat vind je hier een overzicht van alle sessies die in de toekomst starten. Je kunt hier in één oogopslag zien of je events genoeg deelnemers hebben en of de locatie bekend is.

Verder kan je op deze pagina sorteren en zoeken via de zoekfunctie en de optie 'Kolommen' aan de rechterzijde van de pagina. Ook is er gebruik gemaakt van "deep linking". Dit betekent dat wanneer je met je muis over bijvoorbeeld de titel van een sessie gaat er een link verschijnt. Door hierop te klikken kun je naar de detailpagina van het interne event, sessie of deelnemerslijst gaan. 

Aan de rechterzijde van de pagina vind je ook een filteroptie. Je kunt filteren op startdatum, online of offline event, naam van ruimte, type event, categorieën, gearchiveerd / actief en Locatie/URL.



Indien je van dit overzicht een rapport wil genereren kan je rechtsboven op 'Rapport genereren' klikken. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren