Hoe kan ik de gegeven antwoorden inzien?

Gewijzigd op Do, 22 Feb om 3:30 PM

Er zijn drie manieren om per evaluatie de resultaten van een evaluatie te bekijken en downloaden. Je kan in een globaal overzicht, per individu of per datum de resultaten bekijken. Hetzelfde geld voor het exporteren van de data dat kan in zijn geheel, per individu of per datum. 

Wanneer er meerdere leerinterventies aan een evaluatie zijn gekoppeld kan je aan de rechterzijde filteren op leerinterventie. Zodra je een filter toepast heeft dit effect op de export en ook de visuele weergave op de overzichtspagina. 


Wanneer je een evaluatie gekoppeld hebt aan een intern event met meerdere datums kun je nu per individu en in de export duidelijk zien voor welke datum van het event de evaluatie is ingevuld.


De datum en tijd van het event is ook voor de medewerker zichtbaar bij het invullen van de evaluatie;



Je kunt in het filter menu ook op een specifieke datum van het interne event filteren.



Wanneer je de resultaten van een evaluatiewilt exporteren is dit mogelijk in CSV of PDF-bestandsformaat. Als je voor de CSV optie kiest wordt de data per rij weergeven en kan je deze exporteren naar Excel of een analysetool. Indien je een PDF toont worden de grafieken en tabellen van de samenvatting in dit bestand getoond. Met het opslaan als PDF houden we er rekening mee dat er geen data afgebroken zal worden. Alles zal netjes op één pagina worden getoond.


Blijf op de hoogte van onze maandelijkse updates via de Product Update pagina.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren