Overzicht van ontvangers

Gewijzigd op Do, 22 Feb om 3:27 PM

Het overzicht van de ontvangers toont wanneer en naar wie de evaluaties verstuurd zijn en wanneer er gereageerd is door de ontvanger. Als er door een gebruiker nog niet is gereageerd, is het mogelijk een herinnering te versturen. Dit doe je door op de juiste rij te gaan staan en op het e-mail icoon te klikken.

Als je inzicht wilt krijgen in de resultaten van een gebruiker die wel gereageerd heeft, kan je op dezelfde wijze als een herinnering versturen het individuele resultaat opvragen.

Meer informatie over evaluaties binnen Studytube vind je in de handleiding in de Knowledge Academy.

Mocht je nog geen toegang hebben tot de Knowledge academy, stuur ons dan een bericht.