Ik wil een Excel bestand van het factuuroverzicht, hoe kom ik hier aan?

Gewijzigd op Mon, 19 Feb 2024 om 01:18 PM

Klanten die gebruik maken van onze Facturatieservice kunnen vanaf heden de bestanden horende bij de factuuroverzichten downloaden via de LMS. Hier kun je onder andere terugvinden welke aanvragen bij dit overzicht horen, welke deelnemers, wat de bedragen en kostenplaatsen zijn per aanvraag. Om dit overzicht te downloaden ga je naar het kopje ‘’Facturatie’' links in het scherm, kies je het betreffende overzicht uit en klik je recht naast dit overzicht op ‘’Download CBS’’. Je kunt hier voor verschillende formats kiezen van het bestand zoals excel.