Hoe kan ik zien wie een leerlijn heeft afgerond?

Gewijzigd op Do, 10 Aug, 2023 om 12:11 PM

Voor alle microlearnings is er een tab beschikbaar met deelnemersinformatie, hier kun je inzien welke medewerkers eraan gekoppeld zijn en wat hun status is.
Naast een overzicht van deelnemersinformatie en de bijbehorende leerstatus zijn er hier verschillende acties uit te voeren:

• Versturen van een e-mail
  • Toewijzen van een leerinterventie
  • Aan team toevoegen

In het deelnemerstab van de leerlijnen heb je tevens de mogelijkheid rapportage te downloaden. Door direct vanuit de leerlijn zelf rapportage te draaien ben je niet meer afhankelijk van de algemene rapportage waar extra filtering nodig is. Een directe download button geeft snel inzicht in de status van deelname.

Vanuit het deelnemers tab kun je de download starten en het zal als .csv-bestand direct worden gedownload. Het is niet nodig een e-mail af te wachten.

Als de download button niet zichtbaar voor je is dan ligt dat aan set aan rechten die je bezit. Mocht je hier vragen over hebben kun je contact opnemen met het Platform Serviceteam via het contactformulier.

Wil je meer lezen over recente updates op ons platform? Ga naar de Product Update pagina!