Hoe kan ik als opleider deelnemersdata exporteren?

Gewijzigd op Do, 10 Aug, 2023 om 12:09 PM

Als interne opleider heb je de mogelijkheid om extra informatie uit te vragen bij medewerkers in het aanvraagproces. Door deze velden aan te vinken wordt het aanvraagformulier aangevuld met extra verplichte velden.

Zodra deelnemers zich aanmelden kun je deze data exporteren. Dit is mogelijk vanuit de tab ''Deelnemers'' en te klikken op ''Exporteren.