Hoe kan ik een aanvraag bevestigen of wijzigen?

Gewijzigd op Do, 19 Sep om 11:37 AM

In onderstaande stappenplan leggen we uit hoe je een boekingsaanvraag bevestigt of afwijst. Dit kun je doen op twee manieren:

Via de mail

1. Je ontvangt voor elke aanvraag een e-mail met daarin de vraag om de aanvraag te beoordelen. Het e-mailadres waar je deze notificatie op ontvangt vind je terug in het opleidersportaal onder Instellingen > Opleider informatie > Algemene informatie > e-mailadres. Je kunt hier dus ook het e-mailadres wijzigingen indien nodig.

2. In de mail vind je een URL die je doorlinkt naar de pagina waar je de aanvraag kunt bevestigen of afwijzen.

3. Na het bevestigen van de aanvraag krijg je toegang tot alle deelnemergegevens. Je kunt nu contact opnemen met de deelnemer om de eventuele vervolgstappen te bespreken (bijvoorbeeld om een inlog te sturen of eventueel studiemateriaal te delen).

In het opleidersportaal.

1. Open jouw opleidersportaal via provider.studytube.nl.

2. Ga via de navigatiekolom naar "Aanvragen".

3. Klik op de betreffende aanvraag. Deze herken je door de status "in afwachting van beoordeling".

4. Scroll naar beneden en accepteer/annuleer de aanvraag.

5. Mocht je niet op "accepteren" kunnen klikken dan dien je nog een datumvoorstel te doen. Hoe je dit doet lees je in het volgende stappenplan: Hoe creëer je een nieuw datumvoorstel bij een actieve aanvraag?

6. Verstuur vervolgens het datumvoorstel naar de deelnemer. Het is nu aan de deelnemer om dit datumvoorstel te accepteren.