Hoe kan ik deelnemersdata exporteren?

Gewijzigd op Do, 19 Sep om 11:50 AM

Als opleider heb je de mogelijkheid om extra informatie uit te vragen bij deelnemers in het aanvraagproces. Door deze velden aan te vinken wordt het aanvraagformulier aangevuld met extra verplichte velden. Deze velden kun je aanvinken in het opleidersportaal. Ga hiervoor naar de betreffende training en scroll naar beneden naar "Details aanvraag". Vink hier de benodigde velden aan en sla het op.

Zodra deelnemers zich aanmelden kun je deze data exporteren. Hiervoor klik je de betreffende training aan in het opleidersportaal. Ga vervolgens naar de tab "Deelnemers" en klik rechtsboven op de blauwe knop "exporteren".